Index fórum

Index fórum

Statárium!

2009. május 05. - .fr

A fenti képet most másoltam az Index Fórum PoliDili szekciójából. A kép különlegessége a fórum leírásánál a napokban történt módosítás. "Statárium!" - írja az ismeretlen moderátor és nyilván komolyan gondolja is a jogfosztottság állapotát, mert az első adandó alkalommal halálra is ítéli a nickemet. Természetesen magyarázat az eseményhez ezúttal sincs.

A kép, a szöveg illusztráció ahhoz a gondolkodásmódhoz, ahogy "indexék" elképzelik a netes közösséget. A felhasználó potenciális belső ellenség, aki ellen bármilyen eszköz bevethető, az "elitcsapat" pedig, a moderátorok és adminisztrátorok diktálnak, ahogy jólesik. Ez a momentum is jól mutatja, hogy az Index liberálisnak tartott arca nem létezik: a fórumok bizonyosan nem liberális jellegűek, sokkal inkább jut eszembe róla, amit a Szentkorona Rádió honlapján olvastam:

Továbbá minden felhasználó kizárható, akinek a viselkedését a szerkesztők közösségellenesnek és szándékosan rombolónak vélik. A hozzászólás lehetősége a mi jóindulatunkból fakad, és nem alapvető joga minden felhasználónak. Nem vagyunk liberálisok, se demokraták, hogy mindenkit eltűrjünk.


A bejegyzés trackback címe:

https://index-forum.blog.hu/api/trackback/id/tr881103973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása