Index fórum

Index fórum

Wágner generalissimus

2010. április 26. - .fr

A legutóbbi beírásaim óta a helyzet csak romlott az Index fórumokon, úgy néz ki, csak a legelvetemültebb és leglojálisabb moderátorok maradhattak. Amikor értesültem a moderátori csapat megritkításáról, kicsit örültem is neki, mert úgy gondoltam, arrogáns viselkedésük, a saját szabályaiknak fittyet hányás és önkényes moderáció volt az oka. Nos nem, mint kiderült, a "tisztújítás" oka az volt, hogy túlságosan beszédesek voltak. Ez azt hiszem, sokat elmond az egész társaságról, de legfőképp az egyszemélyi vezetőről, Wágner úrról.

Akivel többször próbáltam a fórumos keretek között kapcsolatba lépni, hol bírálva, hol csak kérdezve, de minden alkalommal alaposan törölte a nickemet. A Tekintetes Főcenzor nem viselte a kritikát, ellenfeleit megsemisítéssel jutalmazza. Még szerencse, hogy csak virtuálisan teheti ezt a kommunista rendszerben nagyszerű érdemeket szerzett ember. Apró bosszúságokat okozhat, de többet nem. Persze az emberben óhatatlanul ott a kérdés: mit tehetünk, ha egyszer a moderátori topikokban sem lehet kérdezni a moderációról? Ha email címre írva sem válaszolnak? Ha a megsemmisítést tartják a legjobb eszköznek?

A magyar viszonyokat jól mutatja, hogy tulajdonképpen semmit. Nincs senki, aki megvédené a virtuális közösségeket, a sokszor több ezres hozzászólással rendelkező nickeket. Egy mozdulattal törlik és ha kérdezni mersz, legjobb esetben is cinikus viszontválaszra számíthatsz. Már azon is röhögnek, hogy sérelmezed az eljárást. Miközben a moderációt iszonyú fontos dolognak tartják, a nickek "életét" semmire sem becsülik. Nem tudhatjuk, kik vannak a háttérben, mi a valódi szándékuk, gondolatuk, hiszen a moderátori topikokat gondosan elzárják. A tökéletes diktatúra elveit gyakorolgatják.

 Szösszenésem végére álljon itt egy tanulságos párbeszéd a fórumról:

Wágner úr válasz | megnéz 2010.02.07 13:39:36 © (1722)

Csoportosan garázdálkodnak, kérem szépen, fejlett techonológiájuk van a visszaélésre - sosem az töröl, akinek a qrvannya, hanem jön a másik és az nyomja, aztán helycsere, mivel kölcsön kenyér visszajár, ezt a vezérelvet még a fejlett vagy fejletlen piacgazdaságba' is betartják mindig....

 

Ettől még nyugodtan ki lehet pécézni egy olyat közülük, aki van olyan hülye, hogy beszáll pofázni, ezáltal előbb utóbb direkte kitudódhatnak róla a dolgok,  habár valójában ez is csak egy kamu - ő csak az ügyeletes qrvanyás, másnéven csali..., de ezt el ne áruld senkinek, mert tapasztalatcserés kontraktusom van más fórumokkal és csak sok Söröké' szoktam az ilyen fortélyokat elárulni... "Világ moderái egyesüljetek!" a titkos jelszó, ha ezzel jön valaki, annak kedvezménye van... 

Előzmény: inside1 (1721)
inside1 válasz | megnéz 2010.02.07 11:11:50 © (1721)

Abban biztos voltam, hogy mindig kizárólag azok csúnya nickek a hibásak. Fel sem merült bennem, hogy a moderák is tévedhetnek és vissza is élhetnek a DEL gombbal olyan nickek esetében, akik számukra nem szimpi.

Marad a sok fikkancs, aki kattingat ezerrel, mert  tőled tudjuk a pénz a legfontosabb. Aztán egyszer csak marad a kattintás, marad a langymeleg, és a pénz az ablakban.

 

Legyen sok söröd és tiszta a lelkiismereted és akkor minden rendben is lesz a te kis világodban.

Nem provokációs céllal írtam, de lehet rootolni, mert az megnyugtató a számotokra.

Előzmény: Wágner úr (1720)
Wágner úr válasz | megnéz 2010.02.07 10:52:54 © (1720)
Biztos, hogy tévednek időnként, pláne, ha felülnek mindenféle provokálásnak, pláne, ha komolyan veszik, pláne, ha személyes sértésnek fognak fel valamit..., csakhogy náluk van a DEL...
Előzmény: inside1 (1718)
Bagoly válasz | megnéz 2010.02.07 10:06:14 © (1719)
lehet csodálkozni, hogy há' miafranc van?

Vagy lehet nicket cserélni, ha a régi már vállalhatatlan.
Előzmény: Wágner úr (1717)
inside1 válasz | megnéz 2010.02.07 09:17:41 © (1718)

Esetleg megnézhetnéd, hogy sok-sok "ősnick" hogy is lett az enyészeté.

Tudom nem privilégium, hogy valaki tizenéve az indexen társalog. Azért az szöget üthetne a fejedbe (átvitt értelemben) hogy sok ősnick egyetlen moderának nem tetsző hozzászólás után megy a levesbe, míg a fikkancsok boldogan élnek és hányják tele a fórumot.

Axióma hogy a moderának mindig igaza van, nem lehet hogy azért néha tévednek?Elképzelhetetlen?

A bejegyzés trackback címe:

https://index-forum.blog.hu/api/trackback/id/tr711952764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiszaiii 2010.05.08. 09:51:10

Te Wágner!
Nem szakad rád a plafon?
Több ezer beírásomat te és haverjaid csak úgy törölték a semmire.
Szemét liberális társaság.
POFÁRA moderálsz és a haverjaid is.
Libcsi személyeskedő nikkek bezzeg nem repülnek, akikkel te és haverjaid kocsmáztok.
MM 2002-ig jól működött a fórum, szabályok voltak, de te megszüntetted, csak azért hogy pofára moderáljatok.
pl. Skalp, alias Indián moderátor, vagy a nője macsek, Barátságos ugye, ugye...
Ezért kell több 100 klón.
Te miattad.
Nem mindenki hülye.
Sokan várják már hogy eltünjél a fenébe.
ptiszai

tiszaiii 2010.05.08. 09:53:02

Büntetlenűl nem úszhatjátok meg Wágner a 8 éves liberális kirekesztést.
Nem lesztek mindig moderátorok.

tiszaiii 2010.05.09. 14:56:37

Fórum kihez tartozik?
Kik a tulajdonosok?
Tudja valaki?

szabolcs1975 2011.05.29. 11:50:37

Teljesen korrekt cikk !

Először is nekem személy szerint már többször meggyűlt a bajom az index-moderációval. Semmi baj nincs ezzel, amíg a moderáció nem személyek, hanem hozzászólások ellen irányul. Viszont, a legundorítóbbnak azt tartom, hogy az életben elnyomott, nyomorék moderátorok személyeket és nem hozzászólásokat moderálnak. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy teljesen korrekt hozzászólásokat kivágnak, és személyeskedő, a szabályzatot súlyoson sértő hozzászólásokat bent tartanak.

Egy szónak is száz a vége, egy hozzászólásomban leírtam, hogy mi a véleményem az ilyen aljas-alattomos emberi magatartásról, amit bizonyos emberek a net mögé bújva produkálnak. Kaptam egy emailt, miszerint a törölték a nickem, és odaírták: "vadászidény beindult"

Azóta követnek, és mivel ismerik a topikjaimat, így bármilyen gyanú esetén, ami arra enged következtetni, hogy "én" vagyok, vágnak ki. Magyarán a személyem elleni moderáció indult, függetlenül attól, hogy az sért-e valamilyen szabályzatot vagy sem.

A reakcióm szerintem evidens: nyilván az történt, hogy a moderátorok virtuális-fölényükkel durván visszaélnek. De ha ők visszaélhetnek virtuális fölényükkel, én miért ne élhetnék vissza fizikai fölényemmel?

Így arra gondoltam, hogy ők engem a virtuális térben próbálnak levadászni, én megpróbálom őket a fizikai térben. Első kérésem az lenne, hogy bárkinek bármilyen információja van bármelyik index moderátorral kapcsolatban, nagyon hálás lennék ha jelezné felém emailban.

Egyébként bárkinek bármilyen ötlete van a moderátorok személyének kiderítésére vonatkozóan, úgy azért is nagyon hálás lennék !

Big-Boy1 2011.08.30. 23:02:37

Vágnr nálatok van a del gomb nálam meg a péklapát! Valaki írja ide Wágner és a többi gecifaszú modera IRL cuccait! Meg kell keresnem őket és tárgyalni velük, ugyanis mostmár nagyon unom.

gezaqmernök 2011.09.19. 18:28:12

Hát én nem finokodom mosrtmár az index modikkal. A tudomány fórumon is törlik az értelmes hozzászólásokat.
Marad a selejtes középszer. Menekül aki értelmes. A stílusomon az index moderációval szemben nincs mit változtatnom. Ugyanilyen a bánbásmód részükről is.

Figyeljé már te hangzatos nevű semmitmondó bunkó geci!

Most ki a kurva anyád nem tartotta be a fórum szabályait?

Megint nyomtalanul törölte valamelyik köcsög alattvalód a nickemet.

A közleményekben sincs benne!

Retkes csaló szcientológus manipulátor bunkó szarkeverők vagytok.

A retkes kurva anyátokkal szrakozzatok és gyengeelméjű faszkalapokkal

hozzátok fel akkor a tudományt az XtraP, Privát Emil, Simply Red alias DonQuihote

meg a fasszopó wagner és astronom keverékével a bányagödörben fetrengő

bányabéka segge alól:-)

Márpedig aki arra lusta, hogy két szaros egyenest egy koordinátarendszerben ábrázolni képes legyen meg állandóan a wikire hivatkozik meg gyártja magának az egyhozzászólásos

nickeket az egyébként egy lusta disznó.

Na utoljára mondom, hogy semmi alap nem volt a nick törlésére.

És belelépek a pofátokba, ha nem szálltok le rólam.
süti beállítások módosítása