Index fórum

Index fórum

Fenyegetések

2010. július 25. - .fr

Jó párszor kaptam fenyegetést a fórum fenttartóitól. A legtöbbje nem volt nyilvános, ám ilyen is érkezett már. Íme.

békésen szántogató traktor válasz | megnéz | könyvjelző 2008.11.28 23:57:47 © (11267)
Akkor, hogy érezd a törődést, üzenetet hoztam neked.

Esetleg ha egy hónap múlva térdencsúszva meakulpázik, hogy nem a gyerek volt a hibás, hogy "kihívó" öltözékben (táncos fellépés után) hazament 500 métert a művháztól hanem a kancigányok, akik hatrendbelileg megerőszakolták, majd félig megfojtva kidobták a kocsiból - mert a körme alatt föld volt -, kaparta a földet kínjában és úgy halt meg, nos akkor majd visszakaphatja a 15.000+ beírásos, 8 éves nickjét, de csak ha úgy érzem, hogy komolyan gondolta, mert még a nyomait is eltakarítom a fórumokról.

Van a "liberális" és "jogszerű" gondolkodásnak egy olyan vadhajtásos fokozata, ami már maga a nácizmus, nos ő ezt a határt pöccintette meg.


Van még folytatása is: Ha netán most akar érdeklődni, akkor jövő Mikuláskor is sírva fog elaludni.

Én annyit teszek hozzá, hogy ha netalántán olyanra gondolsz, hogy az ilyen jellegű gondolataidat ebben a fórumcsoportban is megpróbálod kifejezésre juttatni, akkor viszont velem lesz randevúd, és annak is szoktak néha egyes esetekben információdús fő- és mellékhatásai lenni.
Előzmény: (11265)

Nehéz szavakba önteni, milyen érzéseket ébreszt az emberben egy-egy ilyen fenyegetés. Sajnos tehetetlenek vagyunk velük szemben, hiszen míg ők minden jogosultsággal rendelkeznek, addig mi csak a beírással. Soha nem kaptam vissza a hozzászólásaimat, nickjeimet. Más emailekben megígérték, hogy üldözni fognak, törölni fognak, nem hagynak békén és így tovább.

A bejegyzés trackback címe:

https://index-forum.blog.hu/api/trackback/id/tr832174884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabolcs1975 2011.05.29. 11:48:50

Teljesen korrekt cikk !

Először is nekem személy szerint már többször meggyűlt a bajom az index-moderációval. Semmi baj nincs ezzel, amíg a moderáció nem személyek, hanem hozzászólások ellen irányul. Viszont, a legundorítóbbnak azt tartom, hogy az életben elnyomott, nyomorék moderátorok személyeket és nem hozzászólásokat moderálnak. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy teljesen korrekt hozzászólásokat kivágnak, és személyeskedő, a szabályzatot súlyoson sértő hozzászólásokat bent tartanak.

Egy szónak is száz a vége, egy hozzászólásomban leírtam, hogy mi a véleményem az ilyen aljas-alattomos emberi magatartásról, amit bizonyos emberek a net mögé bújva produkálnak. Kaptam egy emailt, miszerint a törölték a nickem, és odaírták: "vadászidény beindult"

Azóta követnek, és mivel ismerik a topikjaimat, így bármilyen gyanú esetén, ami arra enged következtetni, hogy "én" vagyok, vágnak ki. Magyarán a személyem elleni moderáció indult, függetlenül attól, hogy az sért-e valamilyen szabályzatot vagy sem.

A reakcióm szerintem evidens: nyilván az történt, hogy a moderátorok virtuális-fölényükkel durván visszaélnek. De ha ők visszaélhetnek virtuális fölényükkel, én miért ne élhetnék vissza fizikai fölényemmel?

Így arra gondoltam, hogy ők engem a virtuális térben próbálnak levadászni, én megpróbálom őket a fizikai térben. Első kérésem az lenne, hogy bárkinek bármilyen információja van bármelyik index moderátorral kapcsolatban, nagyon hálás lennék ha jelezné felém emailban.

Egyébként bárkinek bármilyen ötlete van a moderátorok személyének kiderítésére vonatkozóan, úgy azért is nagyon hálás lennék !

Di622 · http://www.microglobe.co.uk/nissin-di622-digital-flash-for-canon-eos-ttl-ii-camera-p-5535.html 2011.08.22. 08:14:20

Nahát eddig azt hittem csak nekem vannak ilyen gondjaim az indexes moderálással.
Ezek szerint nem én vagyok a hülye.

Vohumánó 2011.11.11. 05:24:22

Innen üzenem Murder Incorporated moderátornak: A KURVA ANYÁD, te mániákus pernahajder!

Töröljed a jó édes apádat huszonhatszor, majd ha veszi azt a fáradságot, hogy annyiszor regisztrál.

Egyszerűen elképesztő ez a modera.

Kedves egyszeri index fórumos felhasználó, ha netán M. I. virtuális delgombbajnokkal hoz össze a sors, ne nagyon appellálj: kerüld a vitát és lehetőleg a kommunikációt is. Különben akár a sok éves bejáratott nicked is bánhatja...

Vlagyimir Iljics 2011.11.12. 15:45:24

Azzal, hogy itt anyáztok, ennek a blognak a színvonalát rontjátok... És a világon semmi eredményt sem értek el. Semmi effektív. Semmi értelme. az indexes moderátorok aligha olvasgatják ezt vagy ha mégis, max röhögnek rajtatok. Nem ez a megoldás. Sokkal inkább pl az, hogy megfelelő technikai módszerekkel megtalálni a férget (én pl ha nagyon akarnám, talán meg tudnám, de ha nem is én, tudnék embert rá, aki igen, de nem akarom - egyelőre), és elkapni a ház előtt. Na az már igen. Az már effektív megoldás. Törött kezekkel pár hónapig valószínűleg "nem lesz kedve" moderálni....
De a legjobb megoldás, hogy egész egyszerűen tojok a magyar net eme legundorítóbb helyére. Ignore. Ennyi. Tanácsolom inkább ti is ezt tegyétek, ez lényegesen bölcsebb út, mint dühöngeni azokon az embernek sem nevezhető senkiken... A gettóba sem mész be mégegyszer, ha egyszer már kiraboltak ott... nem? Sok sikert a barmoknak magukban! Moderálgassák csak saját magukat, meg egymást nyomorultak... Régesrég elment már onnan minden normális ember, csak trollok és moderátorok tobzódnak... Mi a frásznak ezen rugózni még mindig?

.fr 2011.11.12. 15:52:20

Így van, én nem is biztatnék senkit anyázásra, fenyegetésre meg pláne. Ez egy jelenség, és az a nyerő, aki túléli az egészet és nem ezen dühöng évekig. De van egy másik aspektusa a dolognak, éspedig a közösség. Ha vannak úgymod fórumos baráatim (össze is jártunk), akkor roppant kellemetlen, ha egyszer csak új nicken, eddigi tevékenység kiradírozásával vagy kénytelen kommunikálni. Sokszor napokig azt kell magyarázni, mi történt.

Egyáltalán, a nick törlés önmagában nem megoldás. Sokszor érveltem már nekik, hogy csak azt töröljék, aki megfontoltan és masszívan destruktív. De az nem destruktív magatartás, hogy az egyik vitaszálban elmondom a véleményem sok ezer hozzászólásom mellett. Ezért törölni gusztustalan dolog.

A fenti fenyegetés egy állapotjelző, egy amúgy olyan ügyben, amiben végül nekem lett igazam. De ha nem is lenne igazam, a moderátornak nagyobb felelőssége van. És a moderátorok kiválasztásának is. Az index fórum viszont mintha csak a legbetegebb kápósokat képezné ki. Bár én beszélgettem, söröztem együtt moderátorokkal, de nem ezekkel találkozunk, traktor vagy MI láthatatlan.

Vlagyimir Iljics 2011.11.12. 16:05:31

Ez kb olyan jelenség, mint amikor a középkorban egy szép Bazilikába, iszlám hódítás után beköltöztek a muszlimok. A túlélő helyiek hiába sírtak-ríttak hiába magyarázták, hogy "de figyi ez egy Michelangelo freskó, legalább ezt neeee.." Érdekelte őket? Felfogták egyáltalán? Dehogy. Sőt vagy ha igen, akkor csakazértis szadista kéjjel romboltak. S szépen lefestették a felbecsülhetetlen értékű freskókat, festményeket, leírhatatlan rombolást végeztek és kialakították bennük a saját mecseteket. Egy zombinak hiába magyarázol. A rákos sejtet sem tudod meggyőzni, sem legyőzni, ha már áttétes. Az index fórumon is menthetetlenül elburjánzottak a trollok és a troll-moderátorok rákfenéje. Ez van. Ezek ilyenek. Az indexfórum halott... bele kell törődni. Egyszer minden végetér. Volt pár szép éve. Örülni kell, hogy az is volt. Aki előrelátó volt, az még időben le tudta menteni a régi fontos topikjait, mielőtt az idióták az egészet teljesen lerombolják.
A régi barátok elérhetősége megvan, viszontláthatjuk őket itt blogokon, emilben, esetleg saját fórum indításával, ami ma már nem egy ügy (nyilván nincs meg az a varázs és hangulat mint régen egy nagy fórumon, de ez van) vagy éppen egy hétvégi grillezésen, házibulin... Se la vi... Ennyi.

lombozódó 2011.11.25. 18:17:00

nekem most törölték az alábbi hozzászólásomat, egy topikozó moderátor:

Az Index Fórumok moderátorai
> >
> > 2011-11-24 21:04:51
> > <p>El vagy tévedve: 2010 11.</p>
> > <p>&nbsp;</p>
> > <p><strong>"Mi, Árpádházi </strong><span style="font-size: 18px">Daka
> > József,&nbsp;</span><strong><span style="font-size: 18px"> a magyarok
> > Istenének kegyelméből, I. József néven, Magyarországnak a Szent Koronával
> > megkoronázott királya (...) trónigényünket érvényesíteni szándékozzuk" -
> áll
> > abban a levélben, melyet az Országgyűlésnek címzett
> > őfelsége.</span></strong><br />További részletek: <a
> >
> href="http://kuruc.info/r/6/69243/#ixzz1eegMWXy5">kuruc.info/r/6/69243/#ixzz1eegMWXy5&lt;/a&gt;&lt;/p&gt;
> >
> > A moderátor személyes megjegyzése:
> >
> > Állásfoglalások 24-25. Root.
> >
> > ozó moderátorral:

dennisthemenace 2012.11.03. 22:46:56

Murder Incorporated valoszinuleg egy papucs, aki az Indexen eli ki elfojtott hajlamait. Egy szanalmas alak.

Carthamus tinctorius (törölt) 2012.12.01. 23:48:50

Jelenleg zajlik a politika fórum teljes likvidálása Murder által. Csak azért ilyen hosszadalmas, mert nincs elég gépidő, meg félnek: bedől az egész rendszer, ha csakúgy leküldik devnullba. Most már tkp. minden jobboldali ősnicket kiirtott, maradt pár ballib, ezek csókosak, de ezek is mennek a fenébe.

Murder Incorporated az internetto.index fórum Szabados Krisztiánja (szdsz). Az utolsó kapcsolja le a villanyt.

Orbángárda (törölt) 2012.12.04. 09:53:18

@dennisthemenace: Murder csj Incorparated inkább mániás lehet, mintsem papucs. Ide vezet a liberalizmus - minden szélsőség ezt csinálta: a nemzetiszocialisták könyvet égettek, az internacionalista szocialisták bezúzták, a globalista szocialisták pedig fórumot irtanak. Ne várj mást a liberalizmustól, csak önmagát adja.

Most már annyira eltorzult a szélbalra a fórum, hogy olvasni se lehet, ömlik a ballib fröcsögés belőle. Murder örülhet.
süti beállítások módosítása