Index fórum

Index fórum

Nem halálos, csak idült

2009. május 02. - .fr

Hát úgy néz ki, a Fórum visszajövetele sem hozott a fórumozó törzsközönségnek felüdülést, jórészt használhatatlanul lassú vagy csak egyszerűen elérhetetlen. Tehát már két napja. Mindez csak egy közjáték abban a tragikomédiában, amelyet Wágner úr (na nem a Rejtő Jenő-féle, hanem annak egy kései rajongója) neve fémjelez. Az Index Fórumok hasonlóan trehány és labilis világ, amely sajnos a magyar fórumos közönség színe-javát tömöríti. A helyzet magyar fórum téren tehát elkeserítő. És még zordabb a kép, ha magának a fórumnak a belső életét vesszük górcső alá, amit hamarosan meg is fogok tenni.

*** A lassan szivárgó hírekből úgy tűnik, hogy az adatbázis sérült meg. Ez vicces jelenségeket produkált: a felhasználók bejegyzései más név és topik alatt jelentek meg ***

Ma reggelre megjöttek az elsejei Webaudit adatok. A két nap oldalletöltés statisztikája:

Jól láthatóak a "völgyek", amikor a fórum elérhetetlen volt. Az is szembetűnő, hogy a közösség mennyire figyelemmel kísérte a problémát: amint egy kicsit elérhető lett, azonnal nagyon sokan igyekeztek belépni.

Viszont hivatalos tájékoztatás a problémáról változatlanul nincs. Az inda.blog.hu legutolsó fórumos bejegyzése 2008.09.09-ei.

A bejegyzés trackback címe:

https://index-forum.blog.hu/api/trackback/id/tr721098192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása